Sunday, December 6, 2009

The Twilight Saga: New Moon



 

Semalam tgk citer yang ditunggu2 ni, dah beli on-line sejak hari khamis lalu sbb nak make sure dapat tempat best, sangat suka walaupun a bit slow and banyak menonjolkan Jacob & warewolf2 yang lain bukan sbb aku bias suka kat edward mahupun Jacob yang comel tu (sbb both of them bukan my taste) tp sbb Bella, story line, cinematography and music2 yg best (mcm terer jer bagi review kan). and di sebabkan ayat last edward tu, tak sabarnya nak tengok sambungan next twilight ni..how ar vampire kawin dengan manusia??? ni yang buat rasa nak beli buku2 plak...abis la duit aku




ok selingan cerita: terjumpa Nabil raja lawak (bukan nama sebenar) ngan awek nya (tak ingat nama) jalan berpeluk2kan dlm Parkson Pavilion, gaya mengalahkan brad pitt n angelina jolie kan..mmg gaya artis ni lain la, w/pun hanya artis lawak, drama pasaran Malaysia..from mat despach terus jadi mcm mat romeo anak org kaya..hahhaahahaha..byk kali jugak la terserempak ngan dorang kan..apa masalah dorang tu, saja nak jalan peluk2 tayang kat org ke? and then nampak dorang berjumpa ngan geng artis and salah sorang nya Marsha AF (bukan nama sebenar)..yg lain tak perasan sbb tak berapa nak amik pot kan, nak bergegas balik cepat..dlm handbag ada camera, ingatkan nak jadi paparazzi, tp takut kena saman, duit xde nak upah lawyer..w/pun ada cousin keje peguam gomen tu..:)P

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails